news-details

Gloria Golf Resort 10 Ağustos’ta açılıyor

Gloria Hotels & Resorts bünyesinde yer alan Gloria Golf Resort, misafirlerini ağırlamak üzere 10 Ağustos’ta yeniden kapılarını açıyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan Gloria Golf Resort, yemyeşil bir doğa, masmavi bir deniz ve büyüleyici bir nehir manzarası ile konuklarını karşılıyor.

Gloria Golf Resort; standart, junior süite ve villa konseptli konaklama seçenekleri ile hem hafta sonu ve yaz tatilleri hem de balayı tatilleri için ideal bir seçenek sunuyor.

 

Keyifli lezzet noktaları ile tüm misafirlerini özel hissettiriyor

Gloria Golf Resort, Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetleri ile misafirlerine sınırız bir gastronomi deneyimi sunuyor. Belek’in muhteşem manzarası eşliğinde Anatolia Restaurant, Mosaique Restaurant, L’Ancora A la Carte Restaurant (İtalyan Mutfağı), Pescado A la Carte Restaurant (Deniz Ürünleri), Harem A la Carte Restaurant (Osmanlı Mutfağı)’ta birbirinden tecrübeli şefler yenilikçi yaklaşımlarıyla her damak tadına hitap eden lezzetleri misafirleri ile buluşturuyor.

 

Turkuvaz Restaurant, Galeon Restaurant&Bar ve Gloria Pub&Restaurant sunduğu lezzetli atıştırmalık ve ferahlatıcı içecek alternatifleri de gün boyu misafirlere lezzet şöleni yaşatıyor.

 

Gloria Golf Resort bünyesinde yer alan Oasis Bar, Cafe Gloria, Lobby Bar, Sushi Bar ise tatiliniz süresince sınırsız bir içecek deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

 

Gloria Golf Resort Çocukları da Unutmuyor !

Gloria Golf Resort, çocukları da unutmuyor. Çocukların, ailesiyle birlikte keyifli bir yaz tatili geçirmesi için her yaş grubuna hitap eden oyun alanları, mini club, junior club, teenager club, gogi fun jungle ve gloria zoo(hayvanat bahçesi)’ni deneyimlerine sunuyor.

 

 

Altın sarısı bir kumsalda, gündüz güneşlenip denize girebileceğiniz ve gün boyu sınırsız ikramlarla kendinizi ve sevdiklerinizi şımartabileceğiniz imkânlar bu yaz Gloria Golf Resort’te sizleri bekliyor. Gloria Golf Resort; ziyaretçilerinin alıştığı konforu, lüksü ve rahatlığı her gün yenileyerek ve arttırarak yaşatmaya devam ediyor.

 

Gloria Hotels&Resorts, Acısu mevkisinde bulunan hotel Belek merkeze 7 km, Antalya Havalimanı’na 40 km, Antalya şehir merkezine ise 50 km mesafede konuklarına ayrıcalıklı bir tatil yaşatıyor. Gloria Hotels&Resorts misafirlerin isteğine göre havaalanından otele ulaşım imkanı da sağlıyor.


Hibya Haber Ajansı