news-details

BİLGİ’de “Tercih Günleri” başladı

BİLGİ, yeni adaylarını bekliyor. Tercih Günleri’ni başlatan üniversite hem online hem de fiziksel olarak aday öğrencilerle bir araya geliyor. BİLGİ, santralistanbul ve Kuştepe Kampüslerinde yeni öğrencilerini bekliyor

 

İstanbul Bilgi Üniversitesi, “Tercih Günleri”ni başlattı. Pandemi sonrası yeni normalde üniversitelerin tercih günleri de farklılaştı. Bu bağlamda BİLGİ’ye başvurmak isteyen aday öğrenciler hem online olarak hem de kampüsü ziyaret ederek bilgi alabilecek.

 

Üniversite adayları evlerinden çıkmadan BİLGİ danışmanlarıyla bire bir online görüşerek akıllarındaki sorulara yanıt alabilecek. Ayrıca adaylar BİLGİ tarafından hazırlanan “Kafamdaki Sorular” ve “Tadımlık Dersler” videolarını izleyerek ilgi duydukları fakülte ve bölüm hakkında detaylı bilgi edinebilecek.

 

BİLGİ’yi ziyaret etmek isteyen üniversite adayları BİLGİ Tercih Günleri kapsamında santralistanbul ve Kuştepe kampüslerini ziyaret edebilecek. Aday öğrenciler sosyal mesafeyi koruyarak kampüs turu yapıp, danışmanlarla bire bir görüşebilecek. BİLGİ Tercih Günleri 14 Ağustos’a kadar devam edecek.

 

Detaylı bilgi için https://aday.bilgi.edu.tr/sayfa/online-tercih-gunleri/ web adresini ziyaret edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı