news-details

Comply Foam’dan kişiselleştirilmiş deneyim

Vücut ısısına göre şekil alan kulak uçları, kişiselleştirilmiş tasarımı ve özelleştirilmiş ses deneyimi sunan Comply Foam, aktif gürültü engellemenin yanı sıra, kişiselleştirilmiş özellikleri ile kusursuz bir deneyim yaşatıyor. Dünya çapında oldukça popüler olan Comply Foam, Türkiye’de ilk defa pazara sunulduğundan beri ilgi görmeye devam ediyor.

Özellikle yeni çıkan Sennheiser Momentum True Wireless 2, Jabra Elite 75T, B&O E3.0 kulaklıklarının yanında bundle olarak sunulan, geçtiğimiz seneye oranla yılın ilk altı ayında %200 büyüme göstermiş Comply Foam ürünleri büyük bir ilgi görüyor.

Gelişen teknoloji ve beraberinde değişen yaşam tarzı, tüketilen ürünlere olan beklentiyi de değiştirmiş durumda. Satın alınan ürünlerin artık yalnızca işlevsel olması değil, tasarımının eşsiz, sunduğu deneyimin heyecan verici ve kullanıcıya özel olması isteniyor. Günümüz teknolojisinde de aynı beklenti söz konusu.

Kişiselleştirilmiş cihazlar ve tasarım ürünlere olan ilgi, fazlasıyla artmış durumda. Son yıllarda kulaklık ihtiyacına artan talep de aynı şekilde, tüketiciyi kulaklık deneyimini kişiselleştirme beklentisine yöneltiyor. Teknoloji sektörünün ses getiren firmaları arasında yer alan Bircom’un distribütörlüğü ile Türkiye’de yer alan Comply Foam, kişiselleştirilmiş ürün özellikleriyle tüketicilerin bu beklentisine cevap veriyor.

Kişiselleştirilmiş deneyim

Kulak içi kulaklıklarla uyumlu, dünyanın en iyi kişiye özel kulak uçlarını sunan Comply Foam ile özelleştirilmiş ses deneyimine olan talep de artmış durumda.

Kulak içi kulaklık kullanıcıları, kulaklığın kulaktan düşmesi, dış ortam gürültülerine karşı izolasyonunun yeterli olmaması, kulağı rahatsız etmesi gibi problemlerle karşılaşabiliyor. İzolasyon, konfor artışı, özelleştirilmiş ses deneyimi ve kişiselleştirilmiş tasarım özelliklerine sahip Comply Foam, tüm bu sorunları ortadan kaldırarak kusursuz bir ses deneyimi sunuyor.

%200 büyüme

Özellikle yeni çıkan Sennheiser Momentum True Wireless 2, Jabra Elite 75T, B&O E3.0 kulaklıklarının yanında bundle olarak sunulan, geçtiğimiz seneye oranla yılın ilk altı ayında %200 büyüme göstermiş Comply Foam ürünleri büyük bir ilgi görüyor.

Yeni kulaklık kategorisi True Wireless ile Türkiye’deki ile benzer şekilde, dünyada da bir önceki yıla oranla %100’e yakın büyüyen Comply Foam markasının, 2021 yılında geride kalması umut edilen Covid tehlikesi ardından yine ciddi oranlarda büyümesi bekleniyor.

En çok talep gören ürün ‘izolasyon silikonları’

Bircom satış rakamları ve talepler gösteriyor ki; kullanıcılar, ürün tercihlerinde en çok dış ortam gürültüsünden kurtulmayı amaçlıyor.

Gürültüyü ve çevreden kaynaklı dikkat dağılımlarını önlemek için özel bir kulak kanalı izolasyonu olarak tasarlanan Comply Foam ürünlerinde, izolasyon silikonları satışlarda en çok talep gören seçenekler arasında yer alırken onu konfor serisi ve son olarak da spor serisi takip ediyor.

Benzersiz konfor, eşsiz özellikler

Dünya çapında da pazar lideri konumunda olan Comply Foammarkasının, alanındaki bu başarısı, onu tüketici dünyasında da başarılı bir marka yapıyor. Uzun süreli kullanımlarda dahi kulakta ağrı yapmayan Comply Foam’ın kişiye özel kulak ucu, vücut ısısına göre ayarlanan yapısı, izolasyon ve konfor konusunda sunduğu özellikler ile kulaklık kullanıcısına kusursuz bir deneyim sunuyor. Eşsiz özellikleri ile benzersiz konfor sunan Comply Foam, Türkiye’de ilk defa pazara sunulduğu günden beri büyük ilgi görmeye devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı