news-details

Златото стартира новата седмица рекордно

Докато Златото записа още едно рекордно високо ниво през първия ден от седмицата, то продължи силната си позиция, без да спира. Докато процентът на възвръщаемост към отрицателни в САЩ продължава, с 0.5%, САЩ търгуват с рекордни ниски цели 10 години. Златото продължава да се откроява за своите инвеститори, които търсят сигурно убежище и алтернативни доходи. Вчерашната сесия, продължила до 1984 долара / унция, освежи записа, но не можа да остане на това ниво до края на деня. Въпреки това, жълтата мина, която завърши деня с $ 1975 / унция, започна седмицата, като записа печалба от $ 2 в цифрата си в сравнение с предишния ден.

Въпреки сесията, която започна със силен старт, среброто не можеше да прояви тази силна позиция до края на деня. В сесията, която се разшири до нивото от 24,97 долара / унция, тя затвори сесията с 24,35 долара за унция и остави след нея сесия, която беше затворена в червено, за разлика от златото.

Platin затвори сесията, която започна от $ 905 / унция, от $ 920 / унция, и започна седмицата с 1.5% печалба в сравнение с предишния ден. Palladium също завърши сесията с печалба от $ 4, като завърши деня, в който започна от $ 2096 / унция при $ 2101 / унция.

Kaynak Troy
Hibya Haber Ajansı