news-details

Eray Teknoloji’ye Pos A.Ş’den yılın çözüm ortağı ödülü

Eray Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Demir, “dijital dönüşüme olan inancımız, önümüze koyduğumuz büyüme hedefi, sürdürülebilir planlamalarımız ve çalışma disiplinlerimiz bize bu başarıyı ve ödülü getirmiştir” dedi.

POS Perakende Otomasyon Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Feridun Yuğaç, "POS AŞ olarak, Çözüm ortaklarımızdan aldığımız güçle, Türkiye perakende sektörünü domine etmeye ve yeni nesil ürünlerimiz ile yön vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Perakende otomasyon sistemleri alanında Türkiye’nin sektöründe lider şirketi Eray Teknoloji A.Ş. ulusal ve uluslararası alanda sahip olduğu onlarca ödüle bir yenisini daha ekledi. Eray Teknoloji, POS A.Ş tarafından, 2019 yılındaki başarılı performansı ile “Yılın Çözüm Ortağı” ödülüne değer görüldü. Eray Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Demir’e ödül POS A.Ş. Kanal Müdürü Öztürk Dündar tarafından takdim edildi. Eray Teknoloji, Toshiba Global Commerce Solutions tarafından 2017 yılında Çin’de, 2019 yılında ise Güney Afrika Cumhuriyeti’nde düzenlenen Global Çözüm Ortakları toplantısında da ‘’Yılın Satış Liderliği” kategorisinde ödüle hak kazanmıştı.

Yakup Demir: Maratonu sonunda biz kazandık.

Türkiye’de çözüm ortağı olarak 20 yıldan bu yana Toshiba POS ürün ve sistemleriyle Türkiye perakende pazarına hizmet verdiklerini belirten Eray Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Demir, POS A.Ş. tarafından bir kez daha “Yılın Çözüm Ortağı” ödülüne değer görülmek, şahsımı ve bu ödülü almamızda büyük emeği olan kadromu son derece gururlandırmıştır” dedi. 2019’un Nisan ayında bu ödülü almak hedefiyle yola çıktıklarını söyleyen Demir, sözlerine şöyle devam etti.

“365 gün boyunca, diğer çözüm ortaklarımızla girdiğimiz maratonun sonunda kazananı biz olduk. Dijital dönüşüme olan inancımız, önümüze koyduğumuz büyüme hedefimiz,sürdürülebilir planlamalarımız ve çalışma disiplinlerimiz, bize bu başarıyı getirmiştir. Hedefimiz, yeni nesil teknolojik ürünlerle Türkiye perakende sektörüne hız ve verimlilik kazandırmak ve bu yolla ülkemiz ekonomisine sağladığımız katma değeri artırmaktır.”

POS A.Ş ürünleri ile perakende sektörüne uçtan uca çözüm

POS Perakende Otomasyon Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Feridun Yuğaç da konuşmasında,“POS A.Ş olarak çözüm ortaklarımızdan aldığımız güçle Türkiye perakende sektörünü domine etmeye ve yeni nesil ürünlerimiz ile yön vermeye devam edeceğiz” dedi. Bir Toshiba Global Commerce şirketi olan POS A.Ş. perakende sektöründe yer alan farklı segmentteki perakendeciler için; Toshiba yazar kasa donanım ve yazılım ürünleri, kuruluş, destek, proje yönetimi, danışmanlık ve bakım hizmetleri dahil olmak üzere, uçtan uca çözümler sunuyor. POS A.Ş tarafından geliştirilen mağazacılık ön ofis yazılımı olan Genius uygulamaları, POS yazar kasa donanımları üzerinde, yurt içinde ve yurtdışında uluslararası müşteriler ile birlikte pek çok perakendeci tarafından kullanılıyor.

İlk 500 bilişim şirketi listesinde

Yazar kasa, POS, elektronik terazi, barkod okuyucu, barkod yazıcı, dokunmatik PC gibi donanım ürünleriyle pazarda öne çıkan Eray Teknoloji, 33 yıldır; market, mağaza ve restoranlara hizmet veren Türkiye’nin alanında en büyük şirketlerinden birisi konumunda bulunuyor. Şirket ayrıca sektöre, bünyesinde geliştirdiği ve Toshiba POS’un onaylı ön ofis yazılımı olan Boylam Yazılım ile sektörün ihtiyaçlarına uygun pratik çözümler sunuyor.

Eray Teknoloji; net satış gelirlerine göre belirlenen 2019 yılı Türkiye’nin En Büyük İlk 500 Bilişim Şirketi listesinde 187'nci sırada yer aldı. “Bilgi Teknolojileri” kategorisinde 139’uncu, “Dağıtıcı” kategorisinde 27'inci, “ATM-POS Gelirleri”kategorisinde ise 3'üncü sırada bulunuyor.

Hibya Haber Ajansı