news-details

Doğa için ne kadar hızlı olabilirsin?

  • Geberit Türkiye’nin oluşturduğu “Geberit Turkey” Spotify hesabına gir,               1 duş 1 şarkı listesinden favori şarkını seç, kendi hızına meydan oku

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, kuruluşundan bu yana ürün geliştirme ve karar alma süreçlerinde ekolojik dengeyi korumayı merkezine alıyor ve 2007’den bu yana uyguladığı eko-tasarım ilkeleriyle de sektördeki standartları değiştiriyor. Geberit bu değerler doğrultusunda geliştirdiği ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde başlatacağı ‘1 Duş 1 Şarkı’ projesi ile gündelik hayattaki su tüketim alışkanlıklarını değiştirmeyi hedefliyor ve duş sürelerini kısaltarak sürdürülebilir bir dünya yaratmak üzere herkesi anlamlı bir meydan okumaya davet ediyor.

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit,  tüm projelerini, girişimlerini ve faaliyetlerini kapsamlı bir sürdürülebilirlik politikası ile yürütüyor. İlk çevresel stratejilerini bundan tam 30 yıl önce başlatan Geberit, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde başlatacağı ‘1 Duş 1 Şarkı’ projesi ile gündelik hayattaki su tüketim alışkanlıklarını değiştirmeyi hedefliyor ve duş sürelerini kısaltarak sürdürülebilir bir dünya yaratmak üzere herkesi anlamlı bir meydan okumaya davet ediyor.

‘1 Duş 1 Şarkı’  ile zamana meydan oku, doğayı koru

Proje kapsamında, Geberit Turkey Spotify hesabında ortalama 5’er dakikalık eğlenceli ve tanıdık şarkılar içeren bir playlist bulunuyor. Geberit, takipçilerini her duşu playlist’teki 1 şarkı süresinde tamamlayarak sınırlı su kaynaklarını korumaya davet ediyor. Öte yandan hız faktörünü bir dijital etkileşim öğesi olan ‘meydan okuma’ (challenge) dinamiği ile birleştiren Geberit,  5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde başlatacağı proje ile dijital dünyanın doğasındaki meydan okuma kurgusunu, su tasarrufu mesajı verdiği neşeli bir oyuna dönüştürüyor.

Bu anlamlı ve keyifli meydan okumaya katılmak isteyenler #1Duş1ŞarkıChallenge hashtag’ini kullanarak, favori duş şarkılarıyla birlikte Instagram story üzerinden sürece dahil olabiliyorlar.


Hibya Haber Ajansı