news-details

Hijyen için bez havlular rafa kalkıyor

Koronavirüs (COVID-19) salgınının devam ettiği bu günlerde hijyenin önemi giderek artıyor. Hijyen konusunda gerekli hassasiyeti göstermek ise sizin elinizde. Virüslerden korunabilmeniz ve sağlıklı kalabilmeniz için dünya standartlarında temizlik kâğıdı üreten Lila Group’un önde gelen markaları Sofia ve Maylo da en büyük destekçiniz!

 

Koronavirüs (COVID-19) salgın döneminde hem kişisel hijyenimizi hem de yaşadığımız alanın hijyeni sağlamak için birçok önlem aldık. Peki evlerimizde ortak kullandığımız havluların da rafa kalkma vakti gelmedi mi? Ellerimizi uzun uzun yıkadıktan sonra ortak kullanılan havluları kullanmak hem kendimiz hem sevdiklerimiz için büyük risk barındırıyor. Herkesin ortak kullandığı havlular, nemli kalarak bulaşıcı enfeksiyonların yayılmasını hızlandırıyor. Evlerde kullandığımız bez havlu yerine herkesin ayrı havlu kullanması sağlığımızı korumada büyük önem taşıyor. Bu noktada kişisel kullanım için üretilen tek kullanımlık kâğıt havluları ile Sofia, Maylo ve Berrak en büyük yardımcınız.

 

Bu süreçte kişisel ve yaşamsal alanlarımızda aldığımız her bir tedbir virüse karşı kalkan oluşturuyor. Salgın sürecinin ilk gününden itibaren tek kullanımlık kâğıt ürünler de bu çerçevede daha da önem kazanıyor. Virüsler en çok hasta kişi hapşırdığında ya da öksürdüğünde havaya bıraktığı damlacıklar yoluyla yayılıyor. Bunu önlemenin en etkili yollarından biri de tek kullanımlık mendiller. Burada da Sofia ve Maylo’nun cep mendilleri ve Maylo Puf Mendil imdada yetişiyor. Temizlik kağıdındaki diğer kategorilerin yerine de kullanılabilme özelliğine sahip olan Maylo Puf Mendil evde, ofiste ve araçlarda kullanılabilirken, tek seferde tek yaprak alabilme kolaylığı sunmasının yanı sıra hijyenik olması ile ön plana çıkıyor.

 

Tüm marketlerde ve online satış platformlarından kolayca temin edebileceğiniz Sofia ve Maylo; tuvalet kâğıdı, kağıt havlu, mendil, peçete ve dev havlu ile hijyeni de beraberinde getiren ürünler sunuyor.


Hibya Haber Ajansı