news-details

HyperX Impact DDR4 RAM dizüstü ve mini PC’lerin performansını artıracak

Kingston Technology Company Inc’nin oyunculara yönelik bölümü HyperX, RAM modülü Impact DDR4 ile dizüstü ve mini PC gibi küçük formlu cihazlarda yüksek performans sunuyor. 3200 MHz’e kadar otomatik olarak hız aşırtma yapabilen HyperX Impact DDR4, 1.2V'lik düşük güç çekiş sistemi sayesinde sistem gecikme süresini minimuma indirebiliyor. Cihazlar için güçlü bir SODIMM performansı sunarken düşük güç tüketimi de sağlayan HyperX Impact DDR4; AMDRyzen ile Intel XMP uyumlu ve en yeni CPU teknolojilerini de destekliyor.

Geliştirdiği belleklerle hız aşırtma rekorlar kıran HyperX dünyanın en verimli RAM’leri üzerine çalışmalarını sürdürüyor.Son olarak dizüstü ve mini PC’lerle uyumlu yeni RAM’i Impact DDR4’ü piyasaya sürdüğünü açıklayan şirket dünya çapında en üst düzey oyuncuların ve teknoloji tutkunlarının tercihi olmaya devam ediyor.

HyperX Impact DDR4, dizüstü veya küçük form faktörlü bilgisayarları tam donanımlı hale getirerek sistem gecikme süresini minimuma indirme özelliğiyle ön plana çıkıyor. Ailenin yeni üyesi 8 GB’dan 64 GB’a kadar kapasiteler sunuyor. AMD Ryzen ve Intel XMP uyumlu Tak-Çalıştır özelliğine sahip olan HyperX Impact DDR4, 3200 MHz’e kadar otomatik hız aşırtma yapabiliyor. Intel’in ve AMD’nin en yeni CPU teknolojilerini destekleyen yeni modül düşük 1.2 voltajı sayesinde kullanıldığı cihazların sessiz ve verimli çalışmasına olanak sağlıyor. İnce form ve zarif tasarımıyla dikkat çeken Impact DDR4, az yer kaplayarak şık bir tasarım sunuyor.

Güçlü ve Güvenilir Performans

Güçlü SODIMM performansıyla ön plana çıkan Impact DDR4, bellek performanslarını en üst seviyeye çıkararak cihazların oyunlarda, çoklu görevlerde ve uzun render işlemlerinde daha fazla güçlü performans sunmasını sağlıyor. Yüksek frekans hızı, yüksek performans, düşük çalışma voltajı ve düşük gecikme değerleriyle iyi bir kombinasyon yakalayan HyperX ailesinin yeni üyesi, Kingston'ın öncülüğünü yaptığı Plug N Play konseptine sahip. BIOS'la uğraşmak istemeyenler için bu konsept kolay bir çözüm sunuyor. BIOS'un izin verdiği en yüksek hızlara kadar otomatik hız aşırtma yapabilen Plug N Play, BIOS'ta bellek ayarlamalarına izin vermeyen bir sistemi olanların belleklerinden daha iyi performans almalarına çözüm sağlıyor.

HyperX’e Ulaşabileceğiniz Adresler:

YouTube: https://www.youtube.com/user/kingstonhyperx

Facebook: https://tr-tr.facebook.com/HyperxTurkiye

Twitter: https://twitter.com/hyperx

Instagram: https://www.instagram.com/hyperxturkiye/


Hibya Haber Ajansı