news-details

Tavuk Dünyası lezzet noktaları haritasının en yeni şehri: Uşak

Tavuk Dünyası, Uşak’taki ‘ilk restoran yatırımı’ olan ve Karun AVM’de kapılarını konuklarına açan restoranıyla artık Uşaklı lezzet severleri de uluslararası ödüllere sahip lezzetleriyle buluşturmaya başladı.

 

Özgün konseptiyle yeme-içme sektöründe fark yaratan ve konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sunan Tavuk Dünyası, korona virüs salgını kapsamında alınan önlemelerle birlikte restoranlarının kapılarını tekrar misafirlerine açarken; bir yandan da Türkiye’nin farklı bölgelerinde yepyeni şubelerini de faaliyete geçiriyor.

 

İzmir, Aydın, Afyon, Denizli, Kütahya, Manisa ve Muğla olmak üzere Ege Bölgesi’nde 20’den fazla restoranı bulunan Tavuk Dünyası, bölgedeki yatırımlarına lezzet noktalarına yeni bir şehri daha ekleyerek devam ediyor. Tavuk Dünyası’nın Ege Bölgesi’ndeki en yeni restoranı Uşak Karun AVM’de açıldı.

 

Uşak’ta, şehrin ilk restoranı olarak hizmete başlayan bu yeni şubeyle birlikte Tavuk Dünyası, restoranlarının bulunduğu il sayısını 50’ye, Türkiye’deki toplam şube sayısını ise 214’e çıkarmış oldu.

 

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcugüçlü finansal yapısı ve genişleyen yatırımcı portföyleriyle değişen şartlar altında da yeni şube yatırımlarına devam ettiklerine dikkat çekerek; “2020 yılı kuşkusuz ki yaşanan salgın süreci nedeniyle birçok konuda şirketlerin ajandaları ve planlamalarına değişimleri de beraberinde getirdi. Ancak Tavuk Dünyası olarak yatırımcılarımızla birlikte bu yıl için belirlediğimiz çalışmalarımızı hayata geçirmeyi sürdürüyoruz. Türkiye’nin farklı birçok şehrinden markamıza gelen yatırım talepleri bizleri gerçekten gururlandırıyor. Bu kapsamda da hizmet verdiğimiz şehirlerde olduğu kadar; daha önce hiç bulunmadığımız şehir ve bölgelere yatırımlar yapmak üzere de yatırımcılarla görüşmelerimize aralıksız devam ediyoruz.

 

Bu çalışmalarımızın bir çıktısı olarak lezzet noktaları haritamıza kattığımız Uşak ile Türkiye’de bulunduğumuz il sayısını 50’ye ulaştırmış olduk. Karun AVM’deşehrin ilk şubesi olarak kapılarını açan restoranımızda, Uşaklı konuklarımızla buluşmaktan dolayı çok mutluyuz. Daha fazla lezzet severi ağırlamak ve lezzet noktaları haritamızı genişletmek adında farklı şehir ve bölgelerdeki yeni restoran yatırımlarımızı önümüzdeki dönemlerde de sürdüreceğiz” dedi.


Hibya Haber Ajansı