news-details

Dünyaca ünlü Dj Burak Yeter 2365Mt. zirvede konser verdi

Dünyaca ünlü DJ Burak Yeter, Antalya Tanıtım Vakfı ile beraber COVİD-19 salgını nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olanlara, Kemer’in zirvesi Tahtalı Dağı’ndan yıllarca konuşulacak bir müzik ziyafeti verdi.

Olympos Teleferik ile Tahtalı Dağı Zirvesine çıkan ve hayranlığını gizleyemeyen DJ Burak Yeter burada düzenledikleri konseri, sosyal medya hesapları üzerinden dünyanın dört bir yanına yayınladı. Çekimlerde konser ile birlikte, Avrupa’nın en uzun Teleferiklerinden birisi olan Olympos Teleferik ile Kemer’in doğal güzellikleri de gösterilirken, binlerce kişi konseri izledi.

Burak Yeter, Antalya’nın kendisi için çok özel bir yer olduğunu ve geçmişte Antalya’da öğrencilik dönemlerinde müzik çalışmaları yaptığını ve bölgenin doğal güzelliklerine olan hayranlığını dile getirdi. Burak Yeter, Antalya'nın güzellikleri içerisinde dağ ve denizle iç içe çok özel yerler olduğunu söyledi. Olympos Teleferik ile 2365 mt.ye Tahtalı zirvesine çıkarken yaşadığı heyecanı da ifade eden Burak Yeter, “Oldukça etkileyici ve muhteşem bir manzaraydı. Güzel bir deneyim oldu” dedi.

Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege de yaptığı açıklamasında, “ Dünyaca ünlü DJ Burak Yeter ile Antalya’nın çeşitli noktalarında ‘Antalya’yı Hayal et’ sloganı ile konserler düzenliyoruz. Tünektepe, Olympos Teleferik ile Tahtalı Zirvesinde gerçekleştirdiğimiz konser etkinlikleri büyük ilgi çekti. Birbirinden etkileyici Antalya görüntüleri ile dünyanın dört bir yanına ulaştık. Amacımız Antalya'yı anlatan bu tür etkinlikler ve videolarla dünyanın farklı yerlerinden birçok insanın Antalya şehrinin hayalini kurmasını sağlamak” diye konuştu.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü de yaptığı açıklamasında “ Pandemi süresince evde kalanlara hem Antalyamızı, hem bölgemizi hem de tesisimizi tanıtma şansı bulduk. DJ Burak Yeter’in Antalya’ya olan ilgisi ve desteğine ve ayrıca ATAV Başkanımız Yeliz Gül Ege’nin de yoğun çabasına teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa sürede bu süreci atlattıktan sonra müzikseverlerin de katılımı ile zirvede daha büyük bir konsere imza atarız ”dedi.


Hibya Haber Ajansı