news-details

Tatile gitmeden yazın keyfini çıkarın

Evini güzelleştirmek isteyen herkese ekonomik çözümler sunan Tekzen, tatile gitmeden de yazın keyfini çıkaracak önerilerde bulunuyor. Yazın bunaltıcı sıcaklarında doyasıya serinlemeye yardımcı olan şişme havuzlar sadece çocukların değil, aynı zamanda büyüklerinde keyifli zaman geçirmesine yardımcı oluyor.

Yazın gelmesi ile birlikte herkes bunaltıcı sıcaklarda serinlemenin yolunu arar. Yaşam alanlarına rahatlık katan ve birbirinden kullanışlı ürün alternatifleri sunan ev güzelleştirme merkezi Tekzen, yazın tatile gitmeden de bahçe veya balkonlarda şişme havuz ile yaz keyfini yaşamanıza fırsat sunuyor.

Tekzen bahçe veya balkonunuza alacağınız şişme havuz için alırken ve kullanırken dikkat etmeniz gereken noktaları şöyle sıralıyor;

  • Alacağınız havuzun boyutu, bahçe, teras veya balkonunuza göre uygun olmalı. Bu nedenle alanın ölçüsünü önceden mutlaka alın.
  • Şişme havuz için düz zemin ve yerde delici maddelerin olmadığından emin olun. Havuzunuzun altına koruyucu bir zemin örtüsü serebilirsiniz.
  • Bebekler ve çocuklar için üretilen küçük boyutlu havuzları balkonlarınızda rahatça kullanabilirsiniz. Ancak bahçe veya teras gibi üstü açık alanlarda bu havuzu kullanmayı düşünüyorsanız güneşlikli bir ürün tercih etmeniz daha kullanışlı olur.
  • Küçük çocukları olanların havuz seçiminde tercihinin ise özellikle güvenlik açısından derin bir model olmamasını öneririz. Büyük bir havuz daha geç dolacak ve su tüketiminizi de gereksiz yere artıracaktır.
  • Aile boyu büyük bir havuz almayı düşünenlerin havuz ile birlikte ek ürünleri almayı ihmal etmemesi gerekir. Büyük havuzlar için devirdaim motorları, merdiven gibi ürünler ile birlikte hijyen açısından toz klor da kesinlikle almaları gereken ürünlerdir.
  • Bebek ve çocuklar için kullanılan havuzların suyunun günlük olarak değiştirilmesini öneriyoruz.
  • Şişme havuzun havası alındıktan sonra, düzgün bir şekilde katlandığında, oldukça küçük bir forma kavuşuyor. Ancak havuzunuzun tamamen kuruduğundan da emin olun.

Yazın sıcak havanın keyfini ev konforu içerisinde şişme havuzla çıkarmak isteyenler Tekzen mağazalarından ya da www.tekzen.com.tr üzerinden çeşitli yaş gruplarına ve modellerine göre ürünleri satın alabilirler.


Hibya Haber Ajansı