news-details

Arabalı açık hava sineması geri döndü

VavaCars’tan arabalı açık hava sinema gösterimi

Türkiye'de ikinci el araç pazarında yenilikçi çözümleriyle alışkanlıkları değiştiren, Petrol Ofisi’nin kardeş şirketi VavaCars, bu sefer de keyifli bir yaz gecesi etkinliğine imza atıyor. Sosyal mesafe kurallarının kültür-sanat etkinliklerini sekteye uğrattığı bugünlerde, VavaCars hem sinemaseverler hem de arabaseverler için müthiş bir fırsat sunuyor: Açık havada arabalı Grease gösterimi…

Güvenli, hızlı ve şeffaf süreçlerle, 2. el araç alış ve satışını çok kolaylaştıran bir hizmet modeli yaratan VavaCars, içinden geçtiğimiz koronavirüsle mücadele ve normalleşme döneminde, herkesin yanında olduğunu hissettiren projelerle isminden söz ettiriyor. Kısa süre önce, hijyen kaygıları gereği evlerinden uzaklaşmadan araçlarını satmak isteyenler müşterileri için, evden araç satma modeli “Adresinizde VavaCars’ı” hayata geçiren şirket, şimdi de böylesidönemde bile kültür sanat etkinliklerinin devam edebileceğini kanıtlayan güzel bir etkinliğe imza atıyor.

Dans, müzik ve klasik arabalarıyla efsane Grease

4 Temmuz Cumartesi, Sarıyer Lifepark’ta gerçekleşecek ücretsiz etkinlik, açık havada ve arabalı bir sinema gösterimi. 1980’lerin efsane filmlerinden gerek müzik ve dansları, gerekse filmde yer alan klasik otomobilleriyle bir döneme damga vuran Grease, sıcak yaz meltemi eşliğinde beyaz perdeye yansıyacak. Patlamış mısır, frigo, sıcak ve soğuk içeceklerin ikram edileceği geceye katılan 150 kişiye ayrıca Petrol Ofisi’nden 100TL’lik akaryakıt kartı da hediye olarak verilecek. Sarıyer LifePark’ta kapılar 19:30’da açılacak ve gösterim 21:00’de başlayacak.

Etkinliğe katılmak için…

Bu ücretsiz etkinliğe katılmak için 28 Haziran’a kadar vavacarslasinemala.com adresinden etkinlik için başvuru formu doldurmak gerekiyor. Başvuran kişiler arasından yapılacak çekilişle şanslı 150 kişi 30 Haziran’da belirlenerek duyuru etkinlik sayfası üzerinden yapılacak.

“Arabaları, filmleri ve insanların yüzlerindeki gülümsemeyi seviyoruz”

VavaCars Türkiye CEO'su Lawrence Merritt, “VavaCars olarak arabaları seviyoruz, filmleri seviyoruz ama hepsinden önemlisi insanların yüzlerindeki gülümsemeyi seviyoruz. İşte bu nedenlerle, pandemi günleri sonrası İstanbul için bir ilk olan ve yaratıcılığın ve yenilikçiliğin bir örneği olan arabalı açık hava film gösterimiz nedeniyle heyecanlıyız.” dedi.


Hibya Haber Ajansı