news-details

Foreo Ufo’dan Dünya Ufo Günü’nde dünya dışı bir maske serüveni

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun sunduğu 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi cihazı UFO, 2 Temmuz Dünya UFO Günü’nü özel indirimlerle kutluyor. Bu özel günde UFO, UFO mini, Kore formüllü aktif maskeler yüzde 10 indirimli

2001 yılından bu yana tüm dünyada 2 Temmuz Dünya UFO Günü olarak kutlanıyor. Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan tarafından yaratılan Dünya UFO Günü’nde düzenlenen konferanslar, sergiler, açık oturumlar, belgesel gösterimleriyle dünya dışı varlıkların gezegenimizi uzun yıllardır ziyaret ettiğine dair kanıtlar kamuoyuyla paylaşılıyor. UFO, Türkçede tanımlanamayan uçan cisimler yani halk diliyle uzaylılar olarak tanımlanıyor. Uzaylıların varlığı uzun yıllardır tartışılsa da hala bu koca evrende yalnız olup olmadığımıza dair kesin bir bilgi açıklanmıyor. Ancak 2 Temmuz Dünya UFO Günü’nde uzaylıların varlığa inananlar, ellerindeki bilgileri paylaşarak dünyayı uzaylılara hazırlamaya çalışıyor. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO da bu özel günü 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi cihazı UFO ve beraberinde uygulanan aktif maskelerle kutluyor. UFO sizi uzayın derinliklerine olmasa da güzelliğin merkezine ışınlıyor.

Sizin UFO’nuz Hangisi

2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi cihazı UFO, akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alınıyor. SPA kalitesindeki bakım terapilerini avucunuzun içine sığdıran UFO, sahip olduğu termoterapi özelliği sayesinde Kore’nin aktif maske bileşenlerini cilde derinlemesine aşılarken, cildi rahatlatmak için ısısını kullanıyor. Kriyoterapi sayesinde ise 5 dereceye kadar cildinizi soğuturken yüzünüzdeki şişlikleri azaltarak, aktif maske bileşenlerinin cilde derinlemesine nüfuz etmesine yardımcı oluyor. Termoterapi, kriyoterapi ve T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi’ne sahip bu modern cihaz, LED ışık terapilerini de evinize kadar getiriyor.

Kriyoterapi dışında UFO ile aynı özelliklere sahip UFO Mini, T-Sonic™ titreşimleriyle aktif maske bileşenlerinin emilimi artırıyor, cildinizin daha sağlıklı ve ışıltılı görünmesi için masaj yaparak, saniyeler içinde bakım rutinini bir terapiye çeviriyor.

Güzelliğin Merkezine Işınlayan Maskeler

UFO cihazı ile birlikte çalışan aktif maskeleri, her biri özenle seçilmiş Kore’nin seçkin maske formüllerinden oluşuyor. Bu maskelerden biri olan hiyalüronik asit aşılı H2Overdose maskesi, kuru ciltlere ultra nem sağlıyor. Zeytinyağı ve gençleştirici ginseng ile formüle edilen Call It a Night maskesi, cildi derinlemesine besleyip canlandırıyor, günün tüm yorgunluğu siliyor. Kirlenme karşıtı ve nemlendirici etkisi olan Make My Day maskesi ise alışılmışın dışına çıkarak güne başlarken kullanılıyor ve gün boyu cildi dış etkenlere karşı koruyor. Kafein aşılı mikrofiber Shimmer Freak maskesi, göz çevresindeki yorgunluk belirtilerini sadece 90 saniyede ortadan kaldırıyor. Cildi derinlemesine beslerken sıkı bir görünüm kazandıran Youth Junkie maskesi, zengin kolajen içeriğiyle gençleştirici etki yapıyor. Gözenek ve kusurları en aza indirerek, UFO’nun Kriyoterapi ve mavi LED ışığını birleştiren Matte Maniac maskesi ise taze ve temiz bir cilt için aşırı sebumu ve kirleri gideriyor. İnci aşılı formülü ile cilt tonunu eşitleyerek aydınlık bir görüntü sunan Glow Addict maske içeriğindeki zengin E vitamini ve antioksidanlar sayesinde ile cildinizin doğal nem bariyerini güçlendiriyor. Mat ve yorgun cilt tipleri için uygun olan Glow Addict Maske, canlı ve çiçeksi koksuyla bakım rutininize tazelik katıyor. Make My DayCall It a NightGlow AddictYouth JunkieH2Overdose maskeler, UFO Mini ile de kullanılabiliyor.

Işığa duyarlı ciltler dahil tüm cilt tiplerinin güvenle kullanabileceği FOREO UFO’nun perakende satış fiyatı 1.599 TL, FOREO UFO Mini’nin perakende satış fiyatı 749 TL. UFO aktif maskelerinin fiyatları ise 79-149 TL arasında değişiyor. FOREO’dan Dünya UFO Günü’ne özel 2 - 3 Temmuz tarihleri arasında sephora.com.tr’den yapacağınız online alışverişlerde ve mağazalarda %10 indirim sizleri bekliyor.

Hibya Haber Ajansı