news-details

Dijital Anadolu Projesi'nin konuğu TÜSİAD Başkanı Kaslowski olacak

TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası iş birliğinde hayata geçirilen Dijital Anadolu Projesi, dijital liderler ile KOBİ’leri online platformda bir araya getirmeye devam ediyor. 25 Haziran Perşembe günü, saat 15.00’te düzenlenecek beşinci etkinlik, TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran ve eLogo Genel Müdürü Başak Kural’ın katılımıyla gerçekleşecek. Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu’nun moderatörlüğündeki etkinlik, www.dijitalanadolu.com/canli adresi üzerinden takip edilebilecek.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Türkiye İş Bankası iş birliğiyle hayta geçirilen Dijital Anadolu Projesi, online platformda KOBİ’ler ile buluşmaya devam ediyor. Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu’nun moderatörlüğündeki etkinlik serisinin beşincisi, 25 Haziran 2020 Perşembe günü, saat 15.00’te TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran ve eLogo Genel Müdürü Başak Kural’ın katılımıyla düzenlenecek.

İki yılda dokuz kentte üç bin KOBİ’ye ulaşan ve pandemi dolayısıyla Mayıs ayından bu yana online platformda sürdürülen Dijital Anadolu Projesi, üretime odaklanmış sektörlerin dijital dönüşümüne katkıda bulunmayı hedefliyor. TÜRKONFED’in yürütücülüğünü üstlendiği Dijital Dönüşüm Merkezi’nin (DDM) de KOBİ’lere ücretsiz dijitalleşme desteği sağladığı etkinliklere katılım gösteren liderler, KOBİ’lerin dijitalleşme yolculuğuna rehberlik ediyor.

Hibya Haber Ajansı