news-details

Koltuk altlarınız mis gibi Mine Çiçeği koksun

L’Occitane, Mine Çiçeği’nin mis kokusuyla tazelik ve ferahlık sağlayan Verbena ailesine, yumuşacık ve kullanımı kolay deodorant balmını ekledi. Doğal içerikler bakımından zengin, uygulaması kolay Verbena Deodorant balm, aliminyum tuzları, alkol ve ftalat içermiyor.

 

Kremsi ve pudramsı yapısıyla uygulaması çok kolay ve cilt tarafından hızlıca emilen ürün, gözenekleri tıkamıyor, ardında saydam bir yüzey bırakıyor. Lanse edildiği anda güzellik uzmanlarınca tavsiye edilir hale gelen deodorant balm, ter kokularını anında nötralize ederek, cildi koruma altına alıyor.

 

Koltuk altlarınız gün boyu güzel koksun
Bu özel balm, vücut kokularına karşı etkinlik sağlayabilmek için doğal içerikler, esansiyel yağlar ve yüzde 10 oranında doğal karbonat tozu içeriyor. İçindeki shea butter koltuk altını korumaya ve beslemeye yardımcı olurken, Tapyoka & Mısır Nişastası ise gün boyu doğal pudra hissi sağlıyor. Doğal karbonat vücut kokularını nötralize ederken, esansiyel yağlar cildinize Provence’dan gelen Verbena – Mine çiçeği özleri ile taze bir koku sağlıyor.

 

Kullanımı; Spatula ya da parmaklarınız yardımıyla temiz ve kuru cildinize bir miktar alıp, masaj yaparak yedirin.

Doğal içerikli Verbana Balm’ı ayak bakımında da kullanabilir, bir yandan yumuşacık olmalarını sağlarken istenmeyen kokulara engel olabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı