news-details

Form Isı pompalarında kapasite seçenekleri arttı

Yerli Üretim Form WSHP Tüm Kapasite İhtiyaçlarına Çözüm Sunuyor

İklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Form Şirketler Grubu, 55 yıllık sektör deneyimi ve AR-GE’ye verdiği önemle yerli üretim faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye’nin ısı pompası konusunda öncü ve en büyük deneyime sahip firması Form, özellikle ısı pompası alanında uzun yıllardır gerçekleştirdiği başarılı projeler ve bu konudaki bilgi birikimi ile, 2019 yılında yenilikçi ve enerji verimliliği yüksek yerli sudan havaya ısı pompası üretimine başladı. İlk olarak 11, 15 ve 22 kW kapasitelerde üretim yapan Form, 2020 yılında 3, 7 ve 9 kW’lık modellerin de üretimine başlayarak, kapasite aralığını 3 ila 22 kW arasında olacak şekilde genişletti.

 

2019 itibariyle yerli su kaynaklı ısı pompalarının seri üretimine başlayan Form, geniş kapasite aralıklarında geliştirdiği ısı pompaları ile iklimlendirme alanındaki farklı ihtiyaçlara çözüm sunuyor. Bu kapsamda ilk olarak 11, 15 ve 22 kW’lık kapasitelerde piyasaya sürülen, bu yıl itibariyle de 3, 7 ve 9 kW kapasiteli modelleri de üretilmeye başlanan Form WSHP Sudan Havaya ısı pompaları, kalitesi ve fiyat avantajının yanı sıra ısı pompası alanındaki yenilikçi özellikleriyle de diğer sistemler arasında öne çıkıyor. Toplamda 6 modelde satışa sunulan Form WSHP Isı Pompaları, bir projede gerekli olabilecek tüm kapasite ihtiyaçlarına çözüm sunabiliyor.

 

Form WSHP Su Kaynaklı Isı Pompaları, gelişmiş merkezi kumanda ve dokunmatik ekran seçeneği, geniş çalışma limitleri, ekolojik çevre dostu soğutucu gazı ve yüksek enerji verimliliği, %100 taze hava çözümleri ve UV-C sterilizasyon imkanı ile işletmelere değer katıyor.

Form WSHP Türkiye’ nin dört bir yanındaki birçok AVM ve iş merkezi projesinde kullanılmakta, geniş satış ve satış sonrası ağı ile müşteriler tarafından özellikle tercih edilmektedir. Form’un Climatemaster ve Form WSHP olarak mevcutta çalışan toplam 40.000 adetin üzerinde su kaynaklı ısı pompası cihazı referansı bulunuyor.

 

İzmir Pancar Organize Sanayi Bölgesi’nde 20,000 m2 açık alan üzerinde kurulan 11,000 m2 kapalı alana sahip yeni fabrikasında son teknoloji ile üretilen Form Sudan Havaya Isı Pompası Üniteleri, yerli üretim iklimlendirme sistemleri arasında öne çıkıyor.


Hibya Haber Ajansı