news-details

Златото намали цената си от 1980 долара/ тройунция

Златото достигна до рекорд, продължавайки да се увеличава, вчера той се повиши до $ 1981 / тройунция в азиатската сесия, което отбеляза нов пик в рекорда си. Въпреки покачването до това ниво, той не успя да остане там и беше изложен на продажби на печалба. Със задълбочаването на продажбите жълтата мина отстъпи до $ 1907 / тройунция и се премести във висока колебливост. Балансирано от $ 1958 / тройунция в края на сесията, златото набра 0,8% в сравнение с предходния ден.

 Среброто, от друга страна, се възстанови в края на сесията, въпреки че вчера загубата в рамките на деня надхвърли 10 процента поради въздействието на силна вълна на продажбите вчера поради реализацията на печалбата. Бялата мина приключи сесията с 24,38 долара за тройунция, с 0,9 процента загуба. 

Платината излезе на преден план като най-ценния благороден метал от вчера, завършвайки сесията с печалба от 1% стойност в деня, когато се затвори при 956 долара / тройунция. 

Докато Паладий беше другият благороден метал, който загуби стойност със среброто, загубата му беше ограничена. Той завърши деня с $ 2300 / тройунция, със загуба от $ 3.

Kaynak Troy
Hibya Haber Ajansı