news-details

Cumartesi Aurası “Dünya Durunca: Proje, Eskiz ve Yaşam” konusuyla devam ediyor

Mimarlık ve şehircilik alanında disiplinler arası araştırmaların yapıldığı tartışma ve eğitim platformu İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul, üçüncü dijital konferansını mimar, öğretim üyesi ve yazar Hüseyin Yanar'ın katılımıyla 2 Mayıs'ta gerçekleştiriyor.

Mimarlık, iç mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj konularıyla ilgilenen genç katılımcılara tek yarıyıllık yoğun bir çalışma ortamı sunan İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi - AURA İstanbul'un, sertifika programı dahilinde mimarlık, şehircilik, sanat, teknoloji, felsefe dallarında düzenlediği disiplinler arası konferans dizisi Cumartesi Aurası 2 Mayıs'ta gerçekleşiyor.
 
Stoneline desteğiyle gerçekleşen etkinlikte, “Dünya Durunca: Proje, Eskiz ve Yaşam Üzerine” başlıklı konuşmasıyla Finlandiya'da yaşayan mimar, öğretim üyesi ve yazar Hüseyin Yanar ağırlanıyor.

Herkese açık ve ücretsiz olan etkinliğe kayıt için tıklayınız.
Etkinlik için kayıt olan katılımcılara Zoom oturum linki, e-posta yoluyla iletilecektir. Etkinlik AURA İstanbul YouTube kanalından  canlı olarak da yayınlanacak.
Hibya Haber Ajansı