news-details

Kurban Bayramı'na özel "Hediyeniz Bizden"

 

Yapı sektörünün 30 yıllık köklü kuruluşu Neyzen Yapı Market’in dijitaldeki gücü nalburdayim.com, Kurban Bayramı’na özel bir kampanya hazırladı.  Türkiye’nin nöbetçi nalburu olarak bilinen, ürün sıkalasına hayatın her noktasına dokunan ürünleri de ekleyen marka, 125 TL üzeri alışverişe ücretsiz kargo hizmeti verecek. Kampanya kapsamında  tüketicilere, “Hediyeniz Bizden” sloganıyla bloknot ve kalem seti hediye edecek.

 

nalburdayim.com, yapı malzemelerinin yanı sıra satışa sunduğu yeni ürünlerle de her kesimden ve her yaştan insanın hayatına dokunuyor. Bahçe ve inşaat grubundan, bakım ve onarım malzemelerine, kişisel bakım ve elektrikli ev aletlerine kadar binlerce ürünü tüketici ile buluşturan platform, Kurban Bayramı’nda da tüketicilerle dostluk kuracak. Ürün gruplarında yer alan en seçkin ürünleri, cazip fiyatlarla satışa sunan platform, bayram süresince 125 TL üzeri alışverişe ücretsiz kargo hizmeti verecek. Yapılan alışveriş, “Hediyeniz Bizden” sloganıyla bayram hediyesine dönüşecek. Tek seferde 125 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketiciye bloknot ve kalem seti hediye edilecek.

 

 

 

Yol haritası sunuyor

Evde geçirilen vakti keyifli hale getirebilmek için adeta bir yol haritası sunan nalburdayim.com, sadece nalbur ürünleriyle değil ürün skalasına eklediği yeni ürünlerle yaşamın tüm alanlarına dokunuyor. Ev ve iş yaşamının tüm ihtiyaçlarını barındıran geniş ürün yelpazesiyle her yaştan ve her kesimden insanın alışveriş aktivitesinde kendine yer ediniyor. Mevsimsel nedenlerle birlikte özel günlere ve bayramlara bağlı olarak değişen alışveriş eğilimine, müşteri datasından faydalanarak projeksiyon tutuyor.

Nalburdayim.com hakkında

İlk şubesi Özyurtlar Holding tarafından, 1990 yılında Esenyurt’ta açılan Neyzen Yapı Market’in dijtaldeki gücü olan nalburdayim.com, 1 yıldan bu yana online alışveriş sektöründe faaliyet sürdürüyor. Bahçe ve inşaat malzemelerinden, bakım ve onarım malzemelerine, kişisel bakım aletlerinden, elektrikli ev aletlerine kadar 10 bin çeşit ürünü tüketici ile buluşturan platform, sunduğu 7/24 teknik danışmanlık hizmeti ile de rakiplerinden ayrışıyor. Sahip olduğu çekirdek yapısıyla operasyonel çalışmalarını daha hızlı gerçekleştiren platform, hızlı karar verme yeteneği ve hızlı gönderimi ile öne çıkıyor. Kargo ücretlerinde Türkiye’de örneği bulunmayan bir politika izleyerek tüketicilerle dostluk kuran nalbırdayım.com, 100 TL üzeri alışverişe kargo ücreti almayarak bu dostluğu sürdürülebilir kılıyor. Perakendedeki gücünü yüzde 100 stoklu çalışma prensibinden alan nalburdayim.com, Neyzen Yapı Market’in sahip olduğu Esenyurt Merkez, Bahçeşehir, Kıraç, Esenyurt ve Bahçeşehir Jotun mağazalarının gücünü kullanarak tüketicilerin her aradığı ürünü hızlı bir şekilde temin edebiliyor.

https://www.nalburdayim.com


Hibya Haber Ajansı