news-details

Vitalica Wellness’in detoks programları ile fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal olarak dengeye kavuşun

Geleneksel ve modern tıbbın en etkili uygulamalarını içeren ve ‘’kişiye özel’’ olarak belirlenen zengin programlarıyla beklentilerin ötesinde “sağlıklı yaşam” hizmetleri sunan Vitalica Wellness’in detoks programları yoğun ilgi görüyor.

Avrupa, Uzak Doğu, Çin ve Hindistan gibi dünyanın farklı kültürlerine ait en başarılı uygulamaları buluşturan ve fark yaratan bir konseptle sunulan detoks programları, dünyanın tanınmış wellness merkezlerinin ötesinde içerikler barındırıyor. 2020 yazında çok ünlü isimleri ve detoks müdavimlerini ağırlayan Vitalica Wellness, şimdiden daha sağlıklı, daha uzun ve daha güzel bir yaşam hedefleyenlerin ilk tercihi oldu...

Kendinizi yenileyebileceğiniz, gençleşebileceğiniz, dinlenebileceğiniz ve ruhsal dinginliğe kavuşabileceğiniz Vitalica Wellness’da, bedensel arınmadan uyku terapisine, ruhsal dengeden zihinsel detoksa uzanan sağlıklı yaşam hedeflerine odaklanan, çok sayıda özel hizmete ulaşabiliyorsunuz. Vitalica Wellness kendinizi daha sağlıklı ve daha güzel hissetmenin, iç enerjinizi yeniden etkinleştirmenin, gereksiz bedensel ve ruhsal yüklerden kurtulmanın, toksinlerle, fazla kilolarla ve ruhunuzda biriken olumsuz duygularla vedalaşmanın yeni adresi..

Vitalica Wellness’daki her şey sıradanlığın çok ötesinde: Organik sebze ve meyveleri içeren sağlıklı menüler, kişiye özel programlar ve dünyadaki en başarılı uygulamalar arasından seçilen bireyselleştirilmiş arınma yöntemleri, konuklara sağlıklı ve eşsiz alternatifler sunuyor.

Ege’nin incisi olarak kabul edilen ve dünyanın en yüksek oksijen oranlarından birine sahip olan Bodrum’da bulunan, insana gizlilik hissi veren 650 metre uzunluğundaki özel plaja sahip olan bu sakin ve doğal cennette zaten doğal olarak arınacaksınız. Le Meridien Bodrum Beach Resort’un birinci sınıf lüks hizmetleriyle hayatınızın en konforlu konaklama deneyimlerinden birini yaşayacaksınız.

Vitalica Wellness’in yoğun detoks, master detoks ve ayurvedik detoks programları, sizi fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal olarak “tam bir denge haline” taşıyan çok özel bir yolculuğa davet ediyor...


Hibya Haber Ajansı