news-details

Fon Bilen tavsiye etti, kullanıcıları birikimlerini daha bilinçli değerlendirdi

NN Hayat ve Emeklilik’in yatırımlarına kendisine uygun şekilde yön vermek isteyen müşterileri için hayata geçirdiği Fon Bilen uygulamasını, Kasım 2019’dan bu yana yaklaşık 2900 kişi kullandı. Piyasaları sizlerin yerine takip edip, risk profilinize göre en uygun ve güncel fon karma önerilerinde bulunan Fon Bilen, kullanıcılarına yılbaşından Haziran sonuna kadar ortalama % 9,63 getiri sundu.

Dünyanın en köklü sigorta, emeklilik ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, “Önce Sen” mottosuyla müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda özel, ayrıcalıklı ve avantajlarla dolu bir dünya sunmaya devam ediyor. Tercih eden müşterilerimizi, uygun fonlara yönlendirmek için piyasaları sizlerin yerine takip edip, kullanıcılarına robo danışmanlık hizmeti sunan Fon Bilen, birikimlerin doğru yatırım aracında değerlendirilmesine olanak sağlıyor.

NN Hayat ve Emeklilik’in tasarruflarını daha bilinçli değerlendirmek isteyen müşterilerine yönelik hayata geçirdiği Fon Bilen uygulaması, kullanıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Uygulama, hizmet vermeye başladığı 2019 yılı Kasım ayından günümüze kadar toplamda 2900’e yakın kullanıcısına fon karma önerisi tavsiyesinde bulundu. Robo Danışman Fon Bileni tercih eden kullanıcılar, yılbaşından Haziran sonuna kadar ortalama % 9,63 getiri ile % 5,75 açıklanan Enflasyonu ve % 4,31 getiri sunan Mevduat faizini* geride bıraktı.

Piyasaları takip etmek istemeyenlere danışmanlık yapıyor

NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdür Vekili Didem Özsoy Dirican; “Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kendilerine özel ve ayrıcalıklı hizmet sunma anlayışımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bakış açısı doğrultusunda sunduğumuz ürün ve hizmetlerin, müşterilerimize değer kattığını gördükçe heyecanımız ve mutluluğumuz da artıyor.NN Group’un da köklü geçmişi ve deneyiminden aldığımız ilhamla “Önce Sen” dediğimiz bu yolculukta, müşterilerimizin birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamayı ve onlara hayallerinin peşlerinden gitmeleri için yardımcı olmayı amaçladık. Güçlü teknolojik altyapımız ve deneyimli, uzman ekiplerimiz tarafından hayata geçirdiğimiz Fon Bilen uygulamamız sayesinde, birikimlerini değerlendirme konusunda kararsızlık yaşayan müşterilerimize, danışmanlık hizmeti veriyor, piyasaların takibi doğrultusunda onları doğru yatırım araçlarına yönlendiriyoruz. NN olarak her zaman müşterilerimizin hayatları ve geleceklerini güvence altına almak için yenilikçi projeler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

NN Senin Mobilin ve İnternet Şubesi’nden kolayca üye olunabiliyor

NN Senin Mobilin ve İnternet şubesi üzerinden hizmet veren Fon Bilen, Bireysel Emeklilik Sistemi’ndeki birikimlerini daha bilinçli şekilde değerlendirmeyi amaçlayan müşterilere fon karma önerileri sunuyor. Kullanıcılarının yerine, değişen piyasa koşullarını takip eden Fon Bilen, risk profiline en uygun fon paketlerini öneriyor ayrıca portföylerinde yer alacak fonlar için piyasaları takip etmekte zorlanan müşterilerimize de yardımcı oluyor. Avantajlarının yanı sıra kolay kullanımıyla da öne çıkan Fon Bilen, piyasalarda oluşan dalgalanmalara göre kullanıcılarına robo danışmanlık yapıyor ve fon karma önerisi sunuyor. Kullanıcıları, Fon Bilen uygulaması ile risk profillerine göre belirli aralıklarla kendilerine sunulan en ideal fon tavsiyelerinden yararlanarak fon dağılımlarını birkaç saniyede değiştirme fırsatı buluyorlar. Siz de Fon Bilen’i kullanmak için, NN Senin Mobilin uygulamasını AppStore veya GooglePlay’den indirebilir, sadece kimlik numaranız ve SMS ile telefonunuza gelen şifreyle giriş yapabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı