news-details

“Nasıl Derler Bilirsin’den geliyor “Tertemiz Delirdim”

 

Alternatif müzikte her geçen gün dinleyici kitlesini artıran Nasıl Derler Bilirsin, yayınladıkları “Sevmiş Gibi” şarkısının rüzgarı devam ederken şimdi yeni bir sürprizle dinleyici karşısına çıkıyor.

Dinleyiciye bizden hikayeler aktaran vokalde Alper Altıntaş, gitarda Ergin Kandemir, klavyede Cevdet Berkay Yavuz, bas gitarda Naci Erdem Berkan ve davulda Cüneyt Cenkci’den oluşan “Nasıl Derler Bilirsin”, yine yeni bir yolculuğa davet ediyor dinleyeni.

Sony Music etiketiyle yayınlanan “Tertemiz Delirdim” yaşadıkları nedeniyle kendini zaman zaman evrenin dışında hissedenleri ilk dinleyişte yakalayacak nitelikte. Sözü ve bestesi Alper Altıntaş, düzenlemesi ise Nasıl Derler Bilirsin imzası taşıyan şarkı, bir çiftçi, bir müzisyen veya gece gündüz iş arayan bir birey de olsak, hayata karşı dertlerimizin hep aynı olduğunu hatırlatıyor.

 

Klibiyle de dikkat çekecek “Tertemiz Delirdim”de astronot, dünya ve insanlarla olan derdini bir nebze de olsa halledebilmek için biraz enteresan denebilecek bir yol izliyor. Nasıl Derler Bilirsin’in yeni şarkısı “Tertemiz Delirdim” tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşurken, Cenan Çelik yönetmenliğinde çekilen klibi de Sony Music Türkiye Youtube kanalında yayında.


Hibya Haber Ajansı