news-details

Tatil sonrası sağlıklı ve hafif tariflerin uzmanı

Fazla toksine maruz kalmak, tatil menülerindeki kaçamaklar, hatta bazen öğün atlamak gibi sebepler, tatil dönüşü beslenmesinin önemini artırıyor. Hafif, pratik ve sağlıklı tarifleriyle Thermomix tatil sonrasında değişen bağışıklık sisteminizi yeniden düzene sokmanıza yardımcı oluyor. Birbirinden farklı yüzlerce lezzeti rehberli pişirme özelliği ile ekrandaki talimatları adım adım izleyerek zahmetsizce mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlayan Thermomix, sağlıklı lezzetlerde de uzmanlığını konuşturuyor.

 

12 mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan çok fonksiyonlu dijital mutfak aleti Thermomix, gıdaları besin değerlerini kaybetmeden, doğruyor, karıştırıyor, yoğuruyor ve pişiriyor. Sağlıklı, kolay ve hızlı yemekler hazırlamak için, artık profesyonel olmaya gerek kalmıyor. Çünkü Thermomix, dijital ekranı sayesinde birbirinden farklı yüzlerce tarif seçenek sunarak, kullanıcılarına yol gösteriyor.

 

Matcha çayı ile bağışıklık sisteminizi güçlendirin”

Son yıllarda hakkında sıkça konuşulan antioksidan dolu, anti aging özelliği olan ve bağışıklık güçlendirici özelliği kanıtlanan matcha çayının en lezzetli tariflerinden biri Thermomix ile sadece birkaç dakikada hazırlanabiliyor: Matcha’lı Smoothie Kasesi. Bu hem sağlıklı hem de lezzetli tarif için tarif kitabında belirtilen ölçülerdeki avokado, ıspanak yaprağı, matcha tozu, chia tohumu ve balı karıştırma kabına koyup dilediğiniz kıvama göre 20-30 sn/hız 8'de karıştırmak yeterli. Geriye, dilediğiniz meyve ve kuruyemişlerle süsleyerek sevdiğiniz şekilde lezzetlendirmeniz ve bu sağlıklı atıştırmalığın tadını çıkarmak kalıyor.

 

 

Hafif ve sağlıklı tatlı tarifi: Ispanaklı Muzlu Muffin

Tatil sonrası sağlıklı beslenmenin önemini bilen ama tatlı keyfinden de vazgeçemeyenler için un yerine keten tohumu ve yulaf gevreği kullanarak hazırlayabileceğiniz Ispanaklı Muzlu Muffin tarifi, Thermomix şefleri tarafından özel olarak hazırlanan binlerce tariften sadece biri.

Thermomix’in öğütme fonksiyonu sayesinde keten tohumu ve yulaf gevreğini sadece 20 saniyede un haline getirebilirsiniz. Tarifte belirtilen ölçülerde ıspanak yaprağı, muz, yumurta, bal ve diğer malzemeleri karıştırma kabında sadece 30 saniye karıştırdıktan sonra, sadece fırına attığınız bu eşsiz muffin’lerin pişmesi için yarım saat beklemeniz yeterli oluyor.

 

Thermomix’i incelemek, yarattığı mucizeye yakından tanık olmak ve daha fazla bilgiye ulaşmak için www.thermomix.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı