news-details

Pandemi döneminde evde yapılan eserler görücüye çıkıyor

Covid-19 sonrası yaşanan sokağa çıkma kısıtlaması, bireylerin içindeki sanatçı ruhu açığa çıkararak evlerinde çeşitli eser ve ürünler yapmalarına yol açtı. Bu çalışmalar, “Evde yapılan evde kalmasın” sloganı ile ANKAmall’da sergilenecek.

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall, Covid-19 sonrası yaşanan sokağa çıkma kısıtlamasında evlerinde sanat eserleri meydana getiren ziyaretçilerinin ürün ve eserlerini görücüye çıkarıyor.

“Evde yapılan evde kalmasın” sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında pandemi sonrası gerçekleşen sokağa çıkma kısıtlaması ile evlerde yapılan ürün ve eserler AVM içerisinde sergilenecek. Bu dönemde bireylerin yaratıcılığının da ortaya çıkarak oluşturulan resim, fotoğraf, heykel, dikiş, nakış vb. ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak; yanı sıra kampanya, yapılacak ödüllü yarışma ile taçlanacak.

Çöpçüler jüride…

“Evde yapılan evde kalmasın” kampanyasında katılımcılar sosyal medya üzerinden #evdekalmasın ve #ankamall hashtagi ile evde yaptıkları ürünleri paylaşacak. Katılımcılar, Berk Barutçu, Burak Bedikli ve Burak Ersöz’den oluşan ANKAmall özel jürisi “Çöpçüler TV” ekibi tarafından yapılan değerlendirme sonrası 3 katılımcı ödülleri kazanma şansını yakalayacak. Yarışma’da birinciye 1.000 TL tutarında Teknosa hediye çeki, ikinciye 750 TL tutarında Mudo hediye çeki, üçüncü şanslı da 500 TL tutarında Migros hediye çekinin sahibi olacak. 


Hibya Haber Ajansı